Tuesday, March 18, 2014

Informations-og datasikkerhed og-beskyttelse

I de seneste par år har udslæt af oplysninger og data lækage hændelser gjort folk styrker intensiteten af ​​data og information forsvar . Derfor vælger mange virksomheder at lancere oplysninger og datasikkerhed uddannelse for stabe. Stabe i virksomhederne komme i kontakt med data og informationer hver dag , hvoraf nogle er meget følsomme og fortrolige for virksomhederne og konsekvensen af ​​en sådan form for data og oplysninger, der falder på forkerte hænder ville være fatalt for virksomhederne.

Mange virksomheder eller enkeltpersoner blev udsat for data og oplysninger tab , nogle selskaber endda ender i kraft af fortrolige og følsomme data og oplysninger falder i de forkerte hænder. Eller når de sikkerhedsforanstaltninger, der er truffet for at beskytte de data og oplysninger er svage, kan hackere, der har rig erfaring og computerfærdigheder nemt omgå dem . På grund af disse data sikkerhedsmæssige bekymringer , har nu mange virksomheder accepteret informationssikkerhed uddannelse, som er nyttigt for medarbejderne at øge bevidstheden om datasikkerhed og databeskyttelse.


Det vigtigste formål med oplysninger og datasikkerhed uddannelse er absolut til at undervise medarbejderne til at give korrekte og omfattende beskyttelse og forsvar for virksomhedernes hemmelige eller fortrolige data og information. Medarbejdere rører data og informationer i virksomheder har brug for at vide om viden om netsikkerhed, sikkerhed program , data og informationer sikkerhedsløsninger. Hvilken størrelse en virksomhed Ligegyldigt , netsikkerhed er et centralt punkt skal betales meget opmærksomhed. Når dette aspekt er effektivt beskyttet , vil de følsomme data og oplysninger i virksomheden være i mere sikre status. Admin af virksomheder eller organisationer har brug for at etablere IT-team til specielt vedligeholde netsikkerhed.


Som medarbejdere er personer, der håndterer og master virksomhedernes data og oplysninger, vil de data og oplysninger nemt lækket ud af virksomheder, på grund af medarbejdernes misbrug eller misconducts . Nu ved informationization alder , data og oplysninger, forbedre deres værdi. På nuværende tidspunkt er informations- og data -angreb målrettet og organiseret , at vi skal behandle dem i tide. For eksempel kan konkurrencedygtige virksomheder eller organisationer vedtager organiserede eller endda internationale angreb for at opnå økonomiske og finansielle data og information. Der er mange grunde til hackere at stjæle dine data og information , men konsekvensen er næsten samme selskab , der lider af data og tab af information, vil stå over for ledsageren økonomisk eller virksomhedens omdømme tab .


Som for dem, der ikke opnår systematisk informationssikkerhed uddannelse, kan du huske disse politikker beskyttelse for at sikre din informationssikkerhed. Først og fremmest skal du huske ikke at dele fortrolige oplysninger eller oplysninger til andre, hvis din opgave har brug for dig til at dele data og oplysninger til nogle bestemte kolleger på LAN , godt , kan du bruge beskyttelse delte mappe løsning til at sætte adgangskode til den delte mappe og tildele adgangstilladelse til forskellige kolleger. Bortset fra password beskytte delt mappe, skal mapperne og filer gemt på din computer også være låst , selvom du har indstillet boot adgangskode til din computer. Installer firewall, anti -virus software og andre forsvarsmekanismer programmer til at beskytte dine computere mod virus eller malware på internettet. Kryptere backup af data og oplysninger i USB-drev, og sikre USB-flashdrev er på sikre steder .

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.